Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/content/64/12025164/html/websites/securityworld-ks.com/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 28

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.input_encoding is deprecated in /home/content/64/12025164/html/websites/securityworld-ks.com/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 29

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.output_encoding is deprecated in /home/content/64/12025164/html/websites/securityworld-ks.com/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 30
BALLINA
triplex21.jpgtriplex22.jpgtriplex23.jpg

Informata për ne

Emri i biznesit/Name of business  N.P.SH."Security-World"
 
Nr i biznesit/Business No. 71104354
 
Data e regjsitrimit 29/10/2014
 
Numri Fiskal 601175591

 

Ne kemi zgjedhur për të shitur dhe instaluar sisteme të Sigurise ne Kosovë qe nga Viti 2005. Pas hulumtimit të tregut të plotë ne kemi specializuar në keto Produkte, pasi që ne besojmë se ky varg Produktesh ofron vlerën më të mirë për Siguri. Ne përdorim siteme me te reja ne treg: si Wireless, GSM, IP etj. Me produktet tona të suksesshme, ne gjithmonë kemi zgjidhjen e drejtë për nevojat tuaja. Prandaj, ne qëndrojmë nga Klientët tanë për zgjidhje të Sigurisë të besueshëm nga ky burim Produktesh. Për shumë Vite, Produktet tona qëndrojn për mbrojtjen e të besueshme dhe gëzojn besimin e mira Njerëzve .

 

Joomla templates by a4joomla